L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dissabte, 31 de desembre de 2016

El Cap d'Any a l'envelat de la Plaça Major. ¿T'hi apuntes?

 
L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat enguany un gran envelat a la Plaça Major per a celebrar la Nit de Cap d’Any amb una discomòbil, i festejar l'arribada del nou any. ¿T'hi apuntes?

L’any passat, va ser per primera vegada quan l'Ajuntament va muntar un envelat per a festejar les campanades, cosa que va tindre molt bona acollida per part dels veïns de Tavernes i foren moltes les famílies amb xiquets i xiquetes sense edat per eixir, o gent més major les que festejaren l'any nou amb sana alegria i diversió.. 

Enguany l'Ajuntament ha instal·lat també un envelat però "més gran i, així, els veïns i veïnes de Tavernes tenen l’oportunitat de començar el nou any amb una bona festa en una gran carpa per gaudir millor de la nit”, ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, que ha agraït "la implicació dels bars i restaurants de la plaça Major per fer possible la celebració”.


Ja no hi ha excuses de que només s'ha pensat en el Festivern i els joves i no en la gent més major. Una gran carpa per aquells que vulguen acomiadar el 2016 junt a altres veïns i veïnes i donar la benvinguda a l’any 2017 ens espera a la Plaça Major, amb festa, música i a més una gran xocolatada preparada per part d’alguns establiments de restauració.  

T'hi apuntes?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si

Anònim ha dit...

Intentarem anar-hi!!