L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 5 de desembre del 2016

Així ha quedat la platja de la Goleta després del temporal

Ahir la mar es va calmar i s'ha pogut vore el resultat del temporal: de la reposició d'arena feta per Costes a principi d'any no quedava res. 800.000 euros llançats a perdre.

Portem molts diners llançats a perdre, molt anys de reposició d'arena que el temporal s'engul. El govern de l'estat té les competències, del govern depén la Demarcació de Costes, són ells qui han d'engegar el projecte definitiu de regeneració de la platja. Però  l'estat s'entossudeix en amuntegar arena, en portem més de 10 anys, sabent que la mar s'engolirà i no és cap solució. 

Madrid és el competent en aquest assumpte.  No és l'Ajuntament ni la Generalitat. I Madrid, el govern, ho vol i ho decideix aixï. Què li anem a fer!

Portem anys,  molts anys, sense que el govern de l'Estat done cap solució. I ho repetim: és ell qui les ha de donar, que no és competència ni de l'Ajuntament ni la Generalitat. La competència la té l'Estat, el govern del Sr. Rajoy, que la exerceix a través de la Demarcació de Costes i de la Delegació de Govern, que sap perfectament que passa a la Goleta com ja sap perfectament que ha passat ara. 

El Sr. Delegat del Govern és de Gandia. Ha estat en la Goleta. Ha visitat la regeneració. Sap que passa a Tavernes, a Piles, a Bellreguard. És de Gandia. Però això no ha servit per a res.

Mentre tant, i un any més haurem d'esperar a vore que decideix Madrid, a vore si d'una aprova i disposa en els pressuposts de l'Estat del 2017 els diners que calen. Segurament no ho farà. Ja sabem que Madrid està molt lluny de València, sabem també que els valencians no pintem fava i nomes aprofitem per seguir ofrenant noves glòries. I així ens va. 
 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aneu hui i voreu com esta despres de tota la nit de temporal

Anònim ha dit...

Mentre seguim tallant la dinàmica litoral això passarà a les costes. No hi ha regeneració possible, l'arena es queda al nord del port de Cullera i no hi ha res a fer, la nostra platja està perduda i és una cosa que es veia vindre.

Posant més arena l'únic que fem és tirar els diners. El problema és l'especulació de costes que hi ha hagut durant molts anys a este país...