L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 29 de juny de 2016

Un minut de silenci per l'atemptat de Túrquia


L’Ajuntament de Tavernes s’ha concentrat aquest matí per a guardar un minut de silenci en condemna per l’atemptat múltiple que es va produir ahir a l’aeroport d’Istanbul.

L’Ajuntament de Tavernes mostra així el suport i solidaritat amb les famílies de les víctimes del greu atemptat produït anit a l’aeroport Atatürk d’Istanbul i condemna l’acte terrorista que ha posat fi a la vida de 41 persones, almenys, i n’ha deixat ferides 239.

L’acte de rebuig de la massacre i en defensa d’una societat lliure i respectuosa s’ha fet en la Plaça Major a les portes de l’Ajuntament.