L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dijous, 23 de juny de 2016

L'Ajuntament actua per millorar en La Goleta després de conseguir el permis de CostesLa platja de la Goleta havia iniciat un procés natural d’aplanament de l’arena dipositada en la darrera regeneració gràcies a l'acció de les ones, un fet perfectament visible des de fa  dies i, més encara, en el primer tram de la platja. 

Malgrat això, l’Ajuntament de Tavernes en vistes a la celebració avui de la festa de la nit de Sant Joan va decidir intervenir en el tram final per accelerar el procés natural i facilitar l’accés a la mar en la festivitat de la nit de Sant Joan. 

El tram on s'ha actuat és al final, el que s’ubica entre el llac i el canal que ens separa del terme de Cullera, un lloc on com ja vam publicar ací en La Cotorra el graó format entre l’arena i la mar era més alt. 


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Turisme, Josep Llácer, es van desplaçar dimarts pel matí a València i es van reunir en la Demarcació de Costes de la qual van aconseguir finalment el permís que ha facilitat dur a cap els treballs d’aplanament en la part alta del muntó d’arena reposat, i així suavitzar el graó que formava en direcció a la mar. 

Els treballs, com es pot veure a les fotografies, ja s’han executat i de manera immediata i  per tant avui els vallers i també els forasters que ens visiten, podran complir amb la tradició de mullar-se els peus a la mitjanit en aquesta zona de La Goleta sense cap problema.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això Les Provincies no ho ha publicat. Els veïns informadors no li hauran dit res de estes millores?

Anònim ha dit...

Va, que dius. Això es possitiu pel govern i no interessa dir res.

Anònim ha dit...

Las PProvincias ?

Anònim ha dit...

Clar, majorment escriuen lo que puga perjudicar la imatge del govern.