L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 de setembre del 2012

Tavernes homenatgea Vicent Andrés Festellés amb un sopar popular i lectura dels poemes




Avui  divendres Tavernes celebra per segon any consecutiu la festa-homenatge a l’insigne poeta valencià Vicent Andrés Estellés, acte que esdevé la festa de la cultura i la germanor tutelada per la poesia d’Estellés com a marc de fons. L’acte s’anuncia a partir de les 21:00 hores en el carrer de Sant Agustí.

Són moltes les localitats valencianes que recorden Estelles al llarg del mes del seu natalici l’any 1924 a Burjassot.  “Festellés 2012. Festegem Estellés a Tavernes” és el títol escollit per a la vetlada del primer dia de festes de la localitat i que serà un retrobament amb la nostra cultura.

I tots els veïns i veïnes poder participar en el sopar popular d'aquesta nit, on cadascú es porta el seu sopar d’entrepà i es paga un preu simbòlic de 4 euros per a despesa de taula (picadeta, beguda amb vins i licors valencians...) i tindrà la possibilitat de recitar un poema del gran autor valencià.

La regidora de Festes, Pilar Altur, ha convidat tots els veïns a ”participar en un acte de germanor on es combinen a la perfecció la festa i la cultura. L’any passat, Tavernes es va sumar per primera vegada a esta activitat, amb un gran èxit de participació, i enguany esperem poder gaudir del nou espai, el carrer de Sant Agustí i del plaer de la lectura i l’audició dels poemes d’Estellés mentre compartim un bon sopar d’entrepà”.

El sopar comptarà amb plats, vins i licor de la terra i de la intendència se n’ocuparan els membres del Centre Excursionista de Tavernes.
-