L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimecres, 22 de febrer del 2023

Tavernes inicia el programa "Espais Familiars " activitat de "Les Ciutats Educadores", organització de la qual formem part

 

L'Ajuntament de Tavernes,   dins de les polítiques que impulsa com a Ciutat Educadora posa en marxa un nou programa basat en "Els Espais Familiars" amb xarrades i activitats al voltant de l'educació i l'acompanyament a les famílies.

La regidora d'Educació, Fina Vercher, de Compromís ha destacat que "s'han preparat unes xarrades molt enriquidores per a les famílies al voltant dels recursos i estils educatius, l'educació emocional, la primera infància, els hàbits saludables o les xarxes socials". 

 

 

La regidora de Compromís, que és professora, ha assenyalat que “la participació de la regidoria de Serveis Socials i la col·laboració del Gabinet de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna i de tota la comunitat educativa de la nostra ciutat ens ajudarà a aconseguir una transformació social que beneficie tota la societat i dignifique l’educació. A Tavernes treballem per crear un model de ciutat més inclusiu, igualitari, respectuós i innovador”.

El programa d'Espais Familirs Municipals es desenvolupara al llarg de l'any i fins acabar el curs escolar, i ja ha posat data i els temes de cada xerrada, que es duran a cap en la Casa de la Cultura, en la sala múltiple del soterrani.

 

 

 

La programació serà:

- Primera jornada: el 28 de febrer, prenent com a base els distints estils educatius.

- Segona jornada: el 4 d'abril, basada i centrada en la primera infància i les famílies amb xiquets entre o a 3 anys com a una preparació per a l'escola.

- Tercera jornada: el 16 de maig sobre les xarxes socials 

- Quarta jornada: 6 de juny, sobre els hàbits saludables 

 

Unes jornades totes amb un objectiu clar, concret i en comú: promoure la participació activa de les famílies en la comunitat educativa mitjançant un intercanvi enriquidor d'experiències entre mares i pares, però ser també un espai on s'oferiran recursos educatius per al desenvolupament de la personalitat dels i les més menudes, així com assessorament en aspectes com la comunicació i l'educació emocional intrafamiliar.

 

 

 

Les xarrades, com hem dit,  es duran a terme en la Casa de la Cultura, sota l'organització de les regidories d'Educació i Serveis Socials i el Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i amb la col·laboració dels centres educatius vallers i les seues AMPEs.