L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

divendres, 10 de febrer del 2023

L'associació "K-lidoscopi" va inaugurar ahir la "XIIa Esposició Artística" titulada "Utopia".


 
Ahir per la vesprada el col·lectiu-associació "K-lidoscopi" va inaugurar la seua "XIIA Exposició Artística" que porta com a títol genèric un nom tan suggeridor com "Utopia".
 
 
  
 
 

L'exposició recull pintura, escultura i fotografies d'un col·lectiu d'artistes de Tavernes, Sueca i Cullera que vol acostar-nos a allò que el nom de l'exposició indica, el món utòpic, sempre inexistent, irreal o imaginat que quasi sempre pertany al món dels somnis, en aquest cas de l'artista. En altres ocasions la utopia s'esdevé el desig, una esperança que, en el món de l'art i en qualsevol moment,  l'artista es capaç de produir produir i plasmar en una obra, on sempre hi ha l'aspiració de conquerir aquell somni.
 
 



 
És el valor de la utopia expressada en l'art, quan l'artista esdevé a traves la seua producció artística en un ésser cultural que aspira a contextualitzar en la seua obra els valors de la col·lectivitat expressats segons la manera de sentir del propi artista. És en aquesta vessant quan trobem el veritable significat del que aspira l'exposició: la utopia, el somni del col·lectiu K-lidoscopi en referència a la societat i els seus valors, que queden palesos en moltes de les obres que s'exposen, moltes de alt contingut social.
 
 
 
 
 
 

L'exposició ens mostra obres de diferent estil, composició i materials, dels artistes Armand Calatayud, Bernat Roman, Carmen Signes, Cristina Castany, Jesús Martín-Lorente, Juan Ramón Aragó, Juanvi Campillo, Juanvi Sala, Lore Soler, Luque Matruqui, Manola Roig, Pilar Ausina, Rosa Serra, Ruth Palomero, Toni Segarra, Vicent Felis, Violeta Santos i Xaro Bonilla.

L'exposició  es pot visitar a la sala del soterrani de la Casa de la Cultura fins al 19 de febrer a partir de dilluns, amb un horari setmanal de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores amb accés per les oficines.