L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 15 d’agost del 2021

Ha mort Salvador Magraner, creador i president de "Vivercid".


Salvador Magraner Mifsud, president de l'empresa productora i distribuïdora de plantes "Vivercid", ha mort als 78 anys d'edat. L'empresari valler regentava l'empresa familiar que va fundar fa més de cinquanta anys i que amb el pas del temps s'ha convertit en un referent en els vivers productors de cítrics, palmàcies, arbustos mediterranis, arbres, coníferes, rosers, enfiladisses, planta de temporada, aromàtiques i vivaces. 

L'empresa fundada per Salvador Magraner disposa de 7 centres de producció situats al País Valencià, que serveix a professionals, centres de jardineria i cadenes especialitzades en el sector en disposar de més de 2000 referències diferents de plantes. 

Dedicat a la seua família i al seu negoci, l'empresari valler serà acomiadat el dilluns a l'Església de Sant Pere de Tavernes a les 18.00 hores. La família vetlara el cos en el tanatori de la Funerària Juani.

L'empresa Vivercid iniciava la seua activitat en els anys 80 i es dedicava principalment a produir plançons de cítrics, certificats per al cultiu de fruita en camp, quan per iniciativa de Salvador Magraner va començar la producció de planta ornamental d'exterior en espècies de clima mediterrani. 

Amb aquesta activitat, Vivercid va aconseguir prompte un lloc destacat entre els vivers de planta ornamental d'Espanya. En l'actualitat, la producció i venda a l'engròs de planta per a jardineria, obra pública i privada i consumidors finals en botigues generalistes, s'ha convertit en l'activitat fonamental de l'empresa creada gràcies a l'impuls i dedicació de l'empresari valler.

El nostre condol a la família. Descanse en pau.  

 

Fotografia: web de "Vivercid"