L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 17 d’agost del 2021

Campanya dels Quilos 2021: 200 kg en productes alimentaris i d'higiene i 2.446€ en donatius

 

Càritas Interparroquial de Tavernes ha manifestat el seu agraïment pels resultats aconseguits durant la "XIV Campanya de Quilos- Estiu 2021" realitzada aquest cap de setmana a la platja de Tavernes, en concret a la capella de Santa Maria de Valldigna.
 

L’equip de Càritas es sent orgullós de la tasca duta a cap en el sentit que permet superar els objectius generals de l'entitat, a saber d’ajuda, comunicació, conscienciació i sensibilització social envers a les famílies més vulnerables de la nostra població.
 
 

L'entitat reconeix que gràcies als veïns i a tots aquells i aquelles que passen les seues vacances a les nostres terres hem recaptat uns 200 quilos en productes alimentaris i d’higiene i 2.446 €. Aquesta quantitat és testimoni, un any més, de la resposta solidaria, generosa i fraterna d’una societat sensible i conscienciada amb el compromís de millorar aquest món.
 

Caritas Interparrroquial ha confirmat que tot el que s’ha arreplegat anirà destinat als projectes assistencials , formatius i orientatius que l'entitat porta endavant; amb l’esperança de que la pandèmia els permeta engegar-los al llarg del curs que anem a encetar.
 
 
Càritas ha agraït de tot cor la participació de la ciutadania, el recolzament de l’Ajuntament en tots aquells recursos que hi necessiten i , com no, als mitjans de comunicació per donar difusió a les seues tasques.