L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

divendres, 28 d’agost del 2020

Tavernes suma 2 infectats al llarg de la setmana. La resta de localitats de la Valldigna es mantenen igual.

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat avui les dades de les localitats valencians fins al dia 27 i no podem dir que les xifres siguen bones del tot perquè Tavernes, entre el dilluns i ahir dijous inclosos, ha incrementat en 2 els casos d'infectats coneguts per prova PCR. 

Ara mateix hi ha 6 persones infectades en el total dels darrers 14 dies mentre  l'acumulat al llarg de la pandèmia passa a ser de 55. Afortunadament no hi cap augment en les defuncions des de finals de maig.

La localitat de Simat continua amb 1 cas detectat per prova PCR els darrers 14 dies i manté els 13 casos comptabilitza des del principi de la pandèmia,  igual que les defuncions: 1.

Les localitats de Barx i Benifairó no presenten cap variació: sense infectats.

 La situació a la comarca 

L'Àrea de Salut de Gandia ha registrat en el mateix període de temps, de dilluns a dijous inclosos, un total de 77 nous casos, en passar dels 92 de dilluns als 169 d'ahir dijous, amb l'agreujant que ha comptabilitzat una defunció, sempre segons les dades del web de la Conselleria de Sanitat.

Hi ha hagut al llarg de la setmana un degoteig de casos en la Safor detectats per proves PCR, que ens ha portat a mes de 400 contagis des del final de l'estat d'alarma, on ha influït el brot localitzat fa unes setmanes a Gandia.  Cal recordar, i ahir ho vam publicar dins la informació general, la confirmació de 3 brots nous a la Safor: 1 a Gandia de 6 persones, 1 a Gandia-Ròtova de 4 contagiats i 1 brot a Beniarjó amb 5 persones afectades. Tots els contagis són d'origen social.

La bona noticia es una alta hospitalària, i al Sant Francesc de Borja només hi ha 3 persones ingressades, 2 en planta i 1 en UCI.