L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

dimarts, 18 d’agost del 2020

RESULTAT CAMPANYA DEL QUILO ESTIU 2020: 537 quilos de productes alimentaris i d’higiene i 2.737 euros en metàl·lic.

Càritas Interparroquial de Tavernes ha realitzat durant aquest cap de setmana (15 i 16 d’agost), la XIII Campanya dels Quilos de l'Estiu 2.020  a la platja de Tavernes, a la capella de Santa Maria de Valldigna..  

 

La campanya ha implicat a tot l’equip de Càritas i l'entitat assegura "sentir-se orgullosa de la tasca realitzada, cosa que ens permet superar els nostres objectius generals d’ajuda, sensibilització i comunicació, i també l'objectiu "El teu compromís millora el món”. El resultat, segons indica la nota de Càritas, són  537 quilos amb productes alimentaris i d’higiene i  2.737 euros.

La xifra supera els  resultats satisfactoris dels darrers estius  i un any més dóna  testimoni de la solidaritat que manifesten els ciutadans del nostre poble i  aquells que venen a passar les vacances a les nostres terres. "Volem agrair, de tot cor, la participació de la ciutadania,  el recolzament de l’Ajuntament en tots aquells recursos que hi necessitem  i , com no, als mitjans de comunicació per donar difusió a les nostres tasques".

 

"Aquesta ha estat l’única acció realitzada per Càritas des del passat Nada com a conseqüència de la pandèmia, i per tant la gent s’ha bolcat en la seua participació" indica l'entitat que ha donat les gràcies a tots els que hi han col·laborat i hi han participat.

Tot  el que s’ha arreplegat anirà destinat a l'Economat que ha atés de manera gratuïta a 252 famílies (unes 780 persones) i ara el repte de Càritas és continuar donant resposta, en la mesura de lo possible,  a les greus necessitats que  es poden generar els propers mesos.