L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dissabte, 27 de juliol del 2019

Tavernes acull una jornada de treball de l'IVAJ per a les comarques de la Safor-Valldigna i les dues Riberes.



Tavernes ha acollit una sessió de treball i es va convertir en el centre d'informació de les pròximes polítiques en màteria de joventut, que es vol coordinar des de l'Institut Valencià de la Joventut ( IVAJ).

El Director General de l’IVAJ, Jesús Damià Martí Nadal, i l'equip tècnic del Departament de Joventut es va reunir amb l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i els regidors i regidores de Joventut  de les Comarques de la Safor-Valldigna, Ribera Baixa i Ribera Alta.


Va ser una jornada molt interessant i on es va posar damunt la taula la importància de la xarxa jove per a tots els municipis. Van sorgir un conjunt de propostes interessants que coordinaran de forma transversal l'oci i activitats per als nostres joves.

Aquestes propostes podran ser traslladades en breu a Tavernes ja que, segons l’alcalde valler Sergi González, el pressupost de l’IVAJ ha passat de 11 a 21 milions, la qual cosa permetre tindre més recursos als Ajuntaments, i fins és possible que es puga contractar un tècnic dedicat exclusivament a l’àrea de joventut.