L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dijous, 11 de juliol del 2019

El segon taller de caixes nius es va desenvolupar ahir en el Clot de la Font



El Centre Excursionista de Tavernes va aprofitar ahir la jornada del "Dia de la Sang" en el Clot de la Font per desenvolupar el segon taller de confecció de caixes-nius, que va tindre una gran participació de xiquets/tes, els quals acompanyats i de vegades ajudats pels seus familiars, muntaren 35 caixes d'ocells i 15 de ratpenats.



.
El Centre Excursionista havia distribuït el material de muntatge de les caixes nius en bosses, cadascuna amb les peces que calien per al seu muntatge. L'activitat va tindre una gran acollida per part de la gent que hi havia en el Clot de la Font, ja que es un aprenentatge per als mes menuts, en el respecte pel medi ambient i la natura.



Tal com hem ja explicat, la iniciativa és una col·laboració entre l'Ajuntament de Tavernes i el Centre Excursionista i té com a objectiu facilitar fer niu a les esmentades espècies perquè, a la vegada, elles ens presten el seu ajut de forma natural en la lluita contra plagues d’insectes sense danyar el medi ambient.


Després dels dos tallers hi ha muntades un total de 100 caixes, 70 per ocells i 30 de ratpenats, que seran instal·lades en les zones d'arbratge de la població i de la platja