L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

divendres, 12 de juliol del 2019

Juliol és el mes de l'Iboga Summer Festival



El mes de juliol és el mes de l’Iboga Summer Festival i es nota perquè en aquestes darrers setmanes l’activitat ha estat present de forma diària en el lloc on se celebrarà el festival: plantació de gespa, manteniment de les zones del voltant, canvis en la zona d’acampada que s’ha traslladat més al sud. Tot per acollir els milers i milers d’assistents que s’espera arribats des de tots els punts de la geografia estatal, però també des de molts països europeus atrets per la qualitat dels grups que hi participen i podran gaudir a Tavernes.




Quatre anys porta el festival celebrant-se a Tavernes, on s’ha consolidat i ha contribuït, junts a altres festivals que també s’hi celebren a la nostra platja, a que Tavernes i la seua platja siga un referent dins de la música estiuenca.

I tal com es van condicionant els llocs i arriba el dia, es van coneixen detalls del recinte d’enguany, que s’ha preparat per a millorar l’estada dels iboguers i ibogueres i també per pal·liar les molèsties que al veïnat.



Tal com es pot apreciar a les fotografies, la gespa natural inunda de verdor el recinte on se celebraran els concerts, un espai que es mimat quasi de forma diària per treballadors de manteniment, amb el seu reg i anivellament per làser, després d’haver arrancat les brosses que creixen durant l’hivern.


També s’han plantat els pals que sostindran la tela que donarà ombra al recinte d’acampada,  un recinte que tindrà tots els serveis adequats per a la higiene personal, amb neteja d’aseos de manera constants, gel desinfectant. També per a minvar els efectes de la calor s’ha previst la instal·lació de fonts d’aigua potable per tot el recinte.

I aquests mateixos dies s'està procedint al tancament del recinte del festival, mitjançant tanques metàl·liques, així com s'està senyalitzant el tram del camí Marenys on es troba el festival amb la prohibició d'aparcament i segurament, com en altres anys, es tancarà al transit rodat i només l'usara els veïns i vehicles de seguretat i auxili.





Com es habitual i costum d’altres anys, l’organització del festival posa atenció amb tot luxe de detalls a la restauració. L’objectiu és oferir una gastronomia variada que passa des de la cuina típica valenciana fins a les pizzes al forn de pedra, menjar per a veganos i per celíacs. 

I sense oblidar altres serveis com adequació per a persones amb mobilitat reduïda, càrrega de mòbils, servei mèdic, a més dels mercats artesanals, punt de merchandising, zones de relax, el globus aerostàtic, entre altres moltes atraccions, algunes circenses, en la carpa del circ. Iboga Summer Festival té un apartat per a l’art i la cultura, i en la segona carpa s’anuncien tallers