L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.314
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.848

dimarts, 6 de novembre del 2018

Avui s'inicien les classes de l'Escola de Marxa Nòrdica


El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna comença aquesta vesprada, a partir de les 17'30 hores, un curs en l'Escola de Marxa Nòrdica, en el Camp del Vergeret. Les classes seran dimarts i dijous a la mateixa hora.

Les classes les impartirà Cristina Sanz, entrenadora de marxa nòrdica i que es subcampiona autonòmica d'aquesta modalitat.  En l'acte inaugural estarà també present el campió d'Espanya de marxa nòrdica el valler Ramon Alvárez.

Encara que la pràctica d'aquesta modalitat és molt recent, cada dia hi ha més  esportistes que la practiquen, degut als beneficis que sol tindre per a la salut.