L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 28 de gener del 2011

L’equip Aleví-femení del C.B. Tavernes fa història amb el partit davant el Morella què va guanyar 22-32




L’equip Aleví-Femení del C.B. Tavernes ha escrit una pàgina en la història del club en ser el primer equip local que es desplaça a tan llarga distància per a disputar un partit oficial. Això va ser el passat diumenge, 23 de gener, amb la disputa de l’encontre corresponent a la huitena jornada de la liga NP1 de la Federació de Bàsquet de la C.V. què les enfrontava al C.B. Morella i que va acabar amb el triomf de les jugadores valleres, 22-32.

Amb aquest resultat, les 10 jugadores de l’equip què dirigeix Ferran García Ferrero, amb 10 punts se situa en la sisena posició de la NP1, primera lliga de la categoria Aleví-Femení on  han d’enfrontar-se a equips de major entitat com el Ros Casares, Vila-real o el Castelló. Després estan la NP2, la segona divisió de la categoria i les lligues locals-comarcals on participen equips de menor entitat.

Des que García se’n va fer càrrec de l’equip, fa ara dos anys, la progressió del mateix ha estat extraordinària aconseguit una plaça dins de la primera lliga autonòmica de la categoria. Això és, sense dubte, gràcies al bon fer i esforç del tècnic i dels pares d’aquestes excel·lents jugadores.

2 comentaris:

Jaime Clarin ha dit...

http://loscur.blogspot.com/

http://loscur.blogspot.com/2011/01/lobscurantisme-arrasa-muntanyes.html

http://loscur.blogspot.com/2011/01/la-perspectiva-intercomarcal.html

adeli ha dit...

ANIM XIQUETES SOM LES MILLORS.
DEIXAREU AL CLUB DE BASQUET DE TAVERNES EN UN BON LLOC, SEGUIREU FENT HISTORIA.
enhorobona FERRAN.
MOLTA SORT PER A TOTES.