L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 de gener del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: El botelló del cap de setmana


Una imatge val més que mil explicacions.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A qui molesta que es faça botellón al riu on no viu ningú? Jo visc al carrer Lepant y ens molesten més els cotxes que passen pitant, els joves que passen xillant. Casualment sempre que s'avissa a l'ajuntament totes les unitats de policia local estan a la mar... Casualitats...

Tots iguals ha dit...

A mi no em molesta, a mi el que em pareix és que és ilegal, siga on siga el botelló, per què segons crec beure alcohol al carrer està prohibit, així, que si a mi en denuncien per aparcar malament el cotxe, que denuncien aquells que es passen la llei pel forro i beuen al carrer.

vicent ha dit...

Al o la comentarista que no li molesta el botelló i en canvi li molesta un sorol de passada. Sigam més serios per favor.

Un soroll, per molt fort que siga, si és de passada, és a dir, un instant, pot soptar-te però no molestar-te, com pot ser el tro dels coets. És un soroll molest si es produeix de sobte i a prop teu i és d'eixos grossos però, una vegada s'ha produit, el silenci o la normalitat sonora de l'ambient torna. En canvi, un petit xiulit, agut i de baixa intensitat, si es prolonga en el temps arribaria fins i tot a afectar-te psiquicament.

Llavors, si això ho apliquem a una gentada concentrada en un punt concret, durant unes hores a la matinada, bevent alcohol, amb els aparells sonors dels seus cotxes a tota canya, com se sol dir, cridant-se uns als altres perquè no poden parlar baixet o perquè els dóna la gana, embrutant l'entorn i fent malbé tot el que troben i molestant els veïns, això no està bé. No és just, encara que no sóc veí d'eixa zona. Si això passara davant de ta casa, segur que no diries el mateix que has dit.

Anònim ha dit...

Per a Vicent, exactament aixó passa cada dissabte durant tot el hivern. Cal sumar-li fi de festa de les presentacions falleres al local dels balls populars, els propis balls populars a l'estiu amb finestres i portes obertes completament i amb un local que no está insonoritzat. Et convide a passar un fi de setmana per ací i veuràs que no ens queixem per vici. Salutacions!

vicent ha dit...

Tot això em sembla molt bé. Almeu carrer va haver una època què, fins i tot, es feien carreres de fórmula 1 els dissabtes per la nit. Tots tenim alguna pega però qiaò no ens dóna dret i carta blanca per desitjar el mal per als altres i continue sentenciant que obrir les instal·lacions esportives les nits dels caps de setmana i vigílies de festiu seria un fracàs i reportaria molts problemes.

No cal em convides a eixa zona perquè els divendres, ben tardet solc estar per ahí degut a altres menesters i veig el que dius. Però com diu la dita castellana i repetint el que he dit anteriorment: "Lo cortes no quita lo valiente". Davant això no val a dir: "fer com fan no és pecat", I a qui li pique es rasque tampoc. Sigam serios, respectuosos i tot el que calga.

Anònim ha dit...

Encara que estiga prohibit la gent fará botelló.Posats a fer-ne val la pena que el facen on no mol.lesten a ningú.No cal fer soroll per fer botelló i menys ser uns deixats: si a ta casa no deixes el fem en terra no ho faces al carrer.La gent podria ser més curiosa i arreplegar les deixalles del botelló i tirar-les als contenidors de fem o a les papereres i així mantenir els carrers nets.

vicent ha dit...

Sicerament creus el que estàs deint que per a fer botelló no cal fer soroll, ni molestar ningú? Vinga, va. A què juguem? He dit siam seriosos a l'hora de tractar aquest tema.

En primer lloc fiqueu-se en la pell del veïnat de la zona on preteneu això. Que jo sàpiga, no és una zona despoblada i allunyada de les rodalies del nucli urbà de Tavernes.

Després. Això de deixar el fem a terra, a ma casa no passa. No sé a la teua. Supose que el mateix que fan els altres a les seues cases però tots, la gran majoria, quan estan fora de sa casa, no miren pèl. La brutícia no els afecta. O tu ets dels que quan veuen un paper a terra el recullen per dipositar-lo en una paperera? Jo no ho faig això, no sóc tan net. El que faig és no tirar-lo i reprendre els meus fills si ho fan.

En quin món vius? Que no veus els informatius de la tele on la gent dels botellons deixen tota la brutícia pel terra i no a les rodalies de les ciutats sinó a una plaça cèntrica i davant les portes d'una església i allà on els ve en gana?