L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de gener del 2011

Juan José Sala seguirà presidint la SIUM de Tavernes





Juan José Sala tornarà a presidir la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes tal i com ha aprovat la nova Junta Directiva recentment constituïda i a la qual hi han accedit interessants i novedoses incorporacions. Dels catorze membres de la mateixa, més de la meitat són novells en el càrrec.

Així, junt a Juan José Sala formen part de la Junta Directiva de la SIUM: Gabriel Albiñana, Rafael Bueso, José Castelló, Vicenta Cortés, David Félis, Miguel Fernández, Vicent Gimeno, Berna Mazarrota, Mati Mazarrota, Antonio Sala, Antonio Soler, Vicent Treviño i Miguel González.

Amb això, Juan José Sala, professor de primària jubilat, es convirteix en la persona que més anys ha ostentat la presidència d’aquesta centenària societat musical. Una persona que ha dedicat més de mitja vida a gestionar i organitzar una entitat tan complexa com la SIUM de Tavernes i a la que, amb l’ajuda dels nous components de la Junta Directiva, pretén donar un nou impuls i elevar-la al més alt, després d’uns anys de transició i hores baixes, tal i com succeix en altres entitats d’aquest i altres àmbits.

Sala, una vegada saldats els deutes econòmicas que arrossegava la societat i sanejats els seus comptes ha dit que era “el què més ens preocupava a mi i als companys de juntes anteriors”. Ara  el renovat president vol escometre nous reptes en l’àmbit artístic. “La nostra banda simfònica ha d’estar on li pertoca per història i per capacitat artística. Afortunadament a Tavernes tenim quantitat i qualitat de músics per a fer coses importants en l’àmbit musical”. El primer pas ja s’ha donat contractant com a director de la Simfònica a Carlos Revert Espí.

- Fotografia: Juan José Sala 
-

2 comentaris:

falcó ha dit...

Sols vull fer una apreciació, matís o reflexió que res té a veure amb la Música, ni sobre com es viu i treballa en aquest àmbit a Tavernes. Lo de la música a Tavernes és de 10 i si que es nota han canviat les coses perquè des de fa una temporada que no paren d'apareixer informacions relacionades amb la música a la majoria dels mitjans de comunicació, especialment escrita: Levante-EMV; Las Provincias, SaforGuia; Gandia Exprés, etc. i també a la Cotorra de la Vall. ENHORABONA! I endavant als de la música. I als mitjans que se'n fan ressò, felicitar-los també.

Dit això, passe a fer la reflexió. En diferents ocasions s'han produit comentaris a la Cotorra de la Vall en els que acusen aquest mitjà de certa parcialitat a l'hora de fer públiques les notícies polítiques, especialment les referides al Bloc. La resposta de la Cotorra ha estat sempre la mateixa: "no tenim res a veure amb el Bloc. Sols ens limitem a publicar allò que ens arriba des de qualsevol àmbit...". I jo m'ho crec això. Hi ha encara qui no s'ho creu.

Doncs, per als incrèduls i en to irònic: igual la SIUM també està manipulada per la Cotorra o controlada pel Bloc.

I per als crèduls com jo: no serà que des de la SIUM treballen de valent i ells mateixos s'encarreguen de facilitar les informacions i les imatges als mitjans? Igual serà això. No? Ho dic perquè les informacions dels diaris no porten cap firma de cap corresponsal a Tavernes, ni de cap redactor i no crec que els mitjans desplacen a Tavernes cap redactor, ni fotògraf, per a elaborar les informacions que sobre la música es publiquen darrerament.

Com sóc dels que pensa que això és producte del treball i bon fer dels responsables de la direcció administrativa i burocràtica de la SIUM, fecilitar-los i encoratjar-los. I als dels partits polítics que demanen més protagonisme ací a la Cotorra, animar-los a seguir l'exemple de la SIUM i del Bloc i així, la resta dels mortals, ens assabentarem del què penseu sobre els afers quotidins que ens afecten i què voleu i cap on aneu, si és que realment teniu alguna cosa que dir.

Als de la Cotorra. Sou autèntics!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies Falcó.
Hem dit sempre que no som un mitjà o blog dirigit pel Bloc. No anem a negar que som i ens declarem nacionalistes, valencianistes, ecologistes i verds i, sobre tot, hem agafat el compromís de la defensa d'aquesta terra.
I és clar, som més coincidents amb uns partits que altres per tindre aquestes idees. I amb aquestes, les nostres idees, no anem a fer lloances a Camps, que per això ja està Canal 9.

Però per damunt de tot, som conscients i defensors del dret a la informació que tenim tots com a ciutadans. I per tant, reproduïm tot allò que els partits, falles i entitats associatives ens envien.

Nosaltres també hem d'agrair a la persona que de manera desinteressada, s'ha fet carrec d'informar de tot allò que passa dins de la Societat Musical.Està fent una gran tasca, i així li ho reconeixem. Perquè amic Falcó és una sola persona la que s'ha agafat -tenim entés- eixa responsabilitat sense que ningú li ho diguera de principi, només per col·laborar, i suposem que ara ja ben acceptada des de la direcció de SIUM donat el fruit que dóna.

Com agraïm també al GMVAlldigna eixa constant informació que ens envia.