L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de gener del 2011

Activitat del GMValldigna el passat cap de setmana



El dissabte 15, en la seu  de la Federació d'Esports de Muntanya i d’Escalada de la Comunitat València, s'ha assignat els convenis per l’organització d'activitats de muntanya en tot el territori del País València.
El president del GMValldigna, Juan Vte. Vercher Gadea, va entregar la documentació adient car enguany el GMValldigna té el compromís d'organitzar  dos activitats federatives: el Campionat Provincial de València d'Escalada en Bloc, que se celebrarà  en el recinte del Reial Monestir de Valldigna i serà la primera activitat esportiva organitzada en el recinte monacal. També hi ha previst organitzar el Campament Territorial de València, dos activitats importants dins del calendari federatiu on es veu el compromís i la confiança que ha dipositat la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana amb el GMValldigna i comarca de la Valldigna

El dissabte els corredors Emilio González Muñoz i Ximo Escrihuela Bosch, membres de l'equip de Curses per Muntanya “Mancomunitat de la Valldigna, han participat a la cursa per muntanya en GR-10 Xtrem, un prova de resistència que recorre el sender GR-10 en el seu tram Valencià de Puçol fins a Andilla, 93 quilometres de una dura cursa de muntanya.
La cursa va seguint les marques pròpies del sender de llarg recorregut  (marques blanques i roges).  GR10 Xtrem és una prova esportiva organitzada conjuntament pel Club de Muntanya CXM València i el Club Esports Muntanya Bardés. Compta amb el suport institucional dels ajuntaments de Puçol, Segart, Serra, Gàtova, Altura, Sacañet y Andilla.
-


2 comentaris:

LUIS PASTOR ha dit...

Això són 2 màquines!!! Enhorabona companys!!! i ara a per la lliga.
Salut, País i Muntanya!!!

Ximo Escrihuela ha dit...

Màquines volsaltres Luiset, que en el Mondúber se'n vareu eixir!!!!
Ara toca preparar la LLiga...que la tenim ahí ja!!!