L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 10 de gener del 2011

Invertir en utilitat pública, com el Parc de Cantalot o la ronda de circumval·lació


Nosaltres considerem que la utilitat pública és que els jutjats tinguen paper per a imprimir sentències, que les notificacions oficials de les conselleries arriben en temps i forma als interessats amb segells de curs legal, que s’aplique la llei de dependència, que es paguen a les escoles de música o tindre escoletes infantils gratuïtes, entre altres moltes coses. I si parlem en pla local, o siga de Tavernes, tindre un Parc al Cantalot o una ronda de circumval·lació que ens estalvie perills i sorolls.

Són coses on, no cal dir, cal invertir diners, però la Generalitat sembla ser que no en té. Ja ho vam dir ací fa unes setmanes: la falta de diners fa que la ronda de Tavernes quede ajornada fins que no se sàpiga per a quan. Per això ens cabregem quan ens diuen que no  tenen diners per a inversions al teu poble però pel contrari la Generalitat, a través de la Conselleria de Turisme, si n'han tingut per gastar-se 300.000 euros com aportació a la Fira del Golf celebrada durant tres dies el passat més de novembre, amb coctels i sopars de gala inclosos.

Les xifres s'han sabut ara, quan el grup Compromís ha rebut la resposta a la seua pregunta parlamentària. No es respon en concret a la pregunta formulada, però es donen xifres globals que diuen que la fira de tres dies va costar 600.000 euros, dels quals la meitat els va posar la Generalitat.

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha recordat que "de moment sabem  el que ens ha costat a les valencianes i valencians: 100.000 euros per dia de fira. A pesar que la Generalitat no li fien ni els segells i és dels governs autonòmics més endeutats de tot l’Estat són incapaços a posar fre al malbaratament".

El parlamentari valencianista diu que  “el Consell de Camps té un greu problema, és un govern “fashion victim” i per això sempre està donant suport a la celebració d’actes amb molt de glamour però amb poca transcendència i utilitat pública”

Font: Nota de Compromís-Bloc i premsa diària
Fotografia: Un dels sopars de la Generalitat (L'Informatiu)
-

1 comentari:

falcó ha dit...

Anem a veure. En una societat (la valenciana) on es premia la corrupció, opacitat en la gestió i la faràndula i pilleria... Què voleu esperar?

Si el president d'una de les institucions, com és el cas públic i notori de la Diputació de Castelló, imputat per varis delictes fiscals i financers, arriba a qualificar de tonta o lela l'administració de justícia per haver consentit que quatre dels cinc delictes que se l'imputaven hagen prescrit en el temps i que fins ara, convocatòria rere convotaria i cada vegada amb més vots, el seu partit, el PP, haja obtés la majoria absoluta a nivell provincial i autonòmic i incrementar el nombre de regidors en els ajuntaments. Què volue us diga?

Algú em pot explicar això a què respon i si coneix un cas semblant en altres llocs d'arreu?