L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de gener del 2011

Carlos Revert Espí afronta el futur immediat de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes amb plenes garanties




Carlos Revert Espí és nascut a Agullent (La Vall d’Albaida) i va realitzar els estudis de saxòfon en el Conservatori Superior de Música de València, on va obtindre el títol Superior en l’especialitat, ampliant-los posteriorment en el Conservatori de Lió. Així mateix ha realitzat estudis d'harmonia, contrapunt, Anàlisi i Orquestració. Estudià direcció amb Eduardo Cifre, Enrique García Asensio, Manuel Hernández Silva (director de l'orquestra Mozart de Salzburg) i Denise Ham (professora del Conservatori de Birmingham).

El seu camí com a director va començar en la Coral "Eduardo Torres" d'Albaida, però posteriorment la tasca ha estat principalment bandística, sent director titular de les bandes: Primitiva Albaidense, Banda de Xella, Lira Carcaixentina, Associació Musical Canalense, Lira Castellonenca de Castelló de la Ribera, Banda Simfònica Unió de Carlet i Agrupació Musical d'Agullent, amb les quals ha obtingut diversos premis en certàmens internacionals. Ha dirigit les orquestres "Ciutat d'Elx", "Ciutat de Novelda" i “la Valldigna”, i en diverses ocasions ha sigut invitat per a dirigir la Banda Simfònica Municipal de Madrid.

Ha gravat diversos CDs de música per a banda i ha col·laborat amb el C.D.M.C. en l'estrena de música contemporània per a saxo.

Al llarg de la seua trajectòria professional ha compaginat el seu treball com a director amb el de professor de saxo, activitat que ha realitzat en els conservatoris  d'Ontinyent, Elda, Elx i Utiel,  participant com a professor de l’especialitat en diversos cursos.

Ara, després de ser el director titular de la Banda Simfònica i l'Orquestra de la Societat Musical Santa Cecília de Requena, el seu treball se centra en la direcció de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes.

-