L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de gener del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: ¿El Fangar?



La premsa anuncia que demà s'inaugurà el nou parc dels voltants de la piscina per afegir com a incís que prompte també s'inaugurara la piscina. Res de nou, perquè tothom sap que la piscina s'inaugurarà per damunt de tot abans d'eleccions.Però al que anàvem...

Creguem que podem parlar i opinar sobre les coses, com qualsevol ciutadà. I més quan semblen evidents. I tornem a repetir el que vam dir fa uns mesos en començar les obres: no ens agrada els sistema usat per a fer aquest nou parc. I no ens agrada, i ho tornem a repetir, que s'haja usat el sistema d'amuntegar terra roja, fent muntanyetes, per plantar al damunt massa vegetal i més encara quan no han previst cap sistema perquè la terra estiga ben subjectada (Fotografia 1).

També simplement mirant les fotografies 2-3 podeu vore com les parets laterals de "les muntanyetes" són de pedra reglada, amb molta separació entre pedra, no se subjecta la terra i per allí només tinguem un periode de tres o quatre dies de pluja va a escapar-se tota. 

Sembla mentida que s'use ací aquest sistema quan la prova del que diem, a més petita escala, ho tenen a unes passes: A l'Avinguda de Malta ha desaparegut tota la terra de les jardineres pel mateix fet: posada en inclinació i sense res que la subjectara. I no parlem de modelets semblants de parcs fets en la platja: tot ple de regalims laterals de l'aigua quan plou.

La premsa diu que són els xiquets qui triaran el nom del parc. Segur que serà un nom adient i bonic. ¡Bona és la imaginació infantil!. Nosaltres el que no voldríem és que, acostumats com estem en aquest poble a batejar-ho tot, al final el nou parc siga més conegut com a "El Fangar". 

I no parlem ara de la mantinença, neteja... del parc. Això ja vindrà. Només esperem que no passe com en el parc anterior que es va muntar ací mateix quan es va inaugurar l'Avinguda de Malta. ¿Què s'ha fet d'aqueix parc i dels jocs? ¿Quant ens va costar als vallers i valleres la broma de la foto amb l'ambaixador de Malta? No oblideu que al cap de dos anys tot era un brossegal i tots els jocs estaven trencats i inservibles. ¿Qui ho va pagar això, el poble o la urbanitzadora?

Això i tantes altres coses més podríem dir que, les fem i després ens oblidem que existeixen. Bé, solem recordar-nos quan vénen eleccions que és quan fem una repasadeta, que no es diga. 
-L

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Como bien dices cotorra lo del mantenimiento del parque sera como se mantienen los demas, o sea descuidados y despues olvidandose de ellos y ademas con el dicho parque que tambien tendran animales como se dice ya veremos lo que duran los animales y lo demas del parque ojala me equivoque con lo que digo pues ya creo que estaria bien de malgastar el dinero de los contribuyentes .

Anònim ha dit...

I podem parlar també dels animals. Mussols reals? Porcs vietnamites? Animals presoners que cal cuidar, donar-los menjar? En un poble que té dificultats, fins i tot, per a un manteniment normal dels jardins? És que Manolo té complex de Faraó? Tornará la màquina a moure terres la vespra de les eleccions en els terrenys de l'inexistent Parc de Cantalot? Definitivament, som o ens prenen per estúpids a la gent d'aquest poble?

Anònim ha dit...

I mentrestant l'esquerra, tota ella, dividida.
Vixca Malemort Town!

Anònim ha dit...

Ja està be de balafiar diners i no tindre cura després dels parcs i del animals. Que la publicitat electoral del PP no tenim perquè pagar-la entre tots els ciutadans, i més en els temps de crisi que corren i amb més de 1.500 persones a l'atur que hi hà a Tavernes! No hi hà prou amb els experiments del "Parc del Molló", dels "Bonsais" de palmera gegant amb macetes que hi hà a la platja o amb les rotondes temàtiques!?
Els experiments els feu a les vostres cases i amb els vostres diners, que per això, vosaltres en patiu molt poc!.
Guardeu els diners, que encara vindràn temps més difícils i sobretot busqueu de donar feina a la gent que està a l' atur i a la qué desagneu a impostos.

Anònim ha dit...

Pues despues de ver lo del parque nuevo creo que se ha ignagurado con prisas pues tiene mucha deficiencias y algunas de seguridad para los niños pues los remontes que han hecho con tierra no los han terminado bien, y en lorefernte ha lo de los animales los pobres por la noche se van ha helar pues no tien donde reguardarse del frio con solo el techo y los conejos y demas almenos les podrian hacer algo para resguardarswe para pasar la noche

Anònim ha dit...

hola, yo no soy de este pueblo pero vivo en el hace muchos años, y no megusta nada,siempre lo hacen mal, dios primero el ambulatorio, el pavello, luego los parques de los niños tienen que hacer cola para jugar,lo ultimo la piscina, hay unos apartos para la gente mayor,!!HAY TRES O CUATRO!! señores que esto es un pueblo grande no una aldea,mi pueblo es pequeño,tanto que entras de cara y sales de culo,y para la gente mayor hay seis o siete aparatos.da igual el partido politico que lo puso, el ayuntamiento miro por sus vecinos tanto mayores como pequenos.

Anònim ha dit...

aquí miran por la butxaca de los suyos!

deprisa, mal y tarde ha dit...

Vaya un parque que han construido. Es un compendio del mal hacer. Terraplenes con tierra arcillosa, sin barandilla y con piedras de escollera muy peligrosas, pasillos estrechos, un tobogán con el piso de arena. También como comentan en otro comentario, los pobres animales no tienen donde refugiarse del frío. Estos del PP, ya no engañan a nadie, deprisa, mal y tarde, ya demasiado tarde... y con el dinero de todos... malgastado... otro ejemplo más de que no saben ni sirven para el cargo. Espero que en Mayo, se vayan para su casa.

Anònim ha dit...

No se van a ir incrédulos. Hay mucha gente del pueblo que tiene interés económico si se quedan. Favor con favor se paga, lo tienen muy aprendido.