L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 27 de setembre del 2014

Patinatge "Solament Dansa" en el pavelló multiusos

Des d'aquest matí, s'està celebrant al Poliesportiu Municipal de Tavernes en la seua pista multiusos "El Vergeret" una jornada del curs que brinda la federació en la modalitat "Solament Dansa" en col·laboració amb el Club de Patinatge Tavernes de la Valldigna, l'Ajuntament de Tavernes i la FPCV.

Aquest curs és limitat solament per a patinadors prèviament seleccionats de clubs de tota la comunitat ( Castelló, Alacant i València ) i amb projecció de futur en aquesta modalitat del patinatge.

Hi participen diverses patinadores gràcies al treball i constància de l'entrenadora que ha aconseguit estar entre aquest grup selecte de patinadors per a capacitar-se en aquesta modalitat "Solament Danse".

L'activitat ha començat a ls 09:00 fins a les 21:00 hrs i en aquesta franja horària es distribuiran els diferents grups que ha coordinat la FPCV i el Comitè Tècnic. 

Aquestes jornades es realitzen sense públic assistent a causa que es tracten d'entrenaments especials impartits per una entrenadora de nivell en una que la FPCV vol difondre i incorporar dins del patinatge artístic.
.