L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Presentació dels equips de l'Athlètic La Vall



Ahir va tindre lloc la presentació dels equips, masculí i femení, de l'Athlètic la Vall, un acte que va estar seguit per molt afeccionats i que va comptar amb la presència de l’alcalde Jordi Joan i el regidor d’Esports, Josep Llácer. 
 

L’equip masculí de l’Athlètic la Vall militarà enguany en segona categoria regional després del descens de la passada temporada i encara la competició amb la il·lusió de fer un bon paper i lluitar per l’ascens. 
 

Les xiques de l’equip femení militaran enguany en primera després de l’ascens i l’objectiu es fer un bon paper, consolidar l’equip i augmentar el planter i mantindre’s en la categoria.
-