L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Paella gegant per a la gent major

 
Avui, dilluns de Festes Majors, com ja es tradicional s'ha celebrat la jornada dedicada a la gent major a la qual l'Ajuntament ha obsequiat amb una paella gegant i el seu corresponent postre i beguda. La paella ha estat cuinada amb pollastre, conill i ànec i no han faltat ni els caragols. Molt bona pinta i el resultat (sabor, punt de cocció...) segons els majors excel·lent. En total la brigada municipal ha preparat 900 cadires que, en la pràctica, s'han omplit totes. 
 

L'acte ha comptat amb la presència dels regidors dels partits amb representació en el consistori. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules en arribar i els ha desitjat a tots unes bones festes. Després el mateix alcalde ha estat passejant entre les taules parades saludant a coneguts i assistent, i com no, escoltant els desitjos i comentaris de la gent major. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per altres llocs si hi han comentaris i no pocs sobre esta noticia.