L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de setembre del 2014

Estem en alerta per possibles fortes pluges


Probabilitat de pluges de més de 20 litres/m2
L’Agència Estatal de Metereologia (AEMET) ha previst per aquesta tarda i nit un cel molt nuvolós i cobert al País Valencià, que pot donar ruixats moderats localment forts o molt forts i anar acompanyats de tempestes preferentment al litoral amb vents de l’est fluixos i intervals de moderat fins demà dilluns.

Hi ha una borrasca no massa gran al nord d’Algèria que es desplaça pel Mediterrani fins al golf de Lleó i passarà, segons Aemet, entre Balears i la costa mediterrània a partir de la vesprada. 

El pas de la borrasca s’uneix a la inestabilitat de l'aire en la zona mediterrània i a les altes temperatures de l'aigua de la mar, factors que junts poder determinar pluges i ruixats intensos, amb tempestes freqüents. 


Aquesta situació tindrà un menut descans al llarg de demà per a tornar a començar les últimes hores de dilluns 29 i dimarts 30.