L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimecres, 2 d’agost del 2023

PLE D'AGOST 2023: El consistori aprova el preu a pagar per l'usuari dels serveis d'atenció primària "Major a casa" i "Menjar a casa"

 


El consistori va aprovar en el passat ple el preu públic a pagar per la prestació dels serveis d’atenció primària "Major a casa" i "Menjar a casa" que regirà a l’Ajuntament de Tavernes.

Recordem que  el servei de "Menjar a casa" va dirigit a millorar la nutrició de les persones majors i contribuir de manera decisiva a la seua salut, benestar i qualitat de vida. L'objectiu és oferir a les persones majors una dieta saludable en el seu propi domicili i adaptada a les seues necessitats.

Per la seua banda, el servei de "Major a casa" va dirigit a millorar les condicions de vida de les persones majors que romanen en el seu domicili, facilitant-los els serveis bàsics: el menjar diari, la llavada de roba de llit i bany, així com la neteja de la casa. L'objectiu és facilitar a les persones majors la permanència en el seu domicili o entorn familiar i social, tant de temps com siga possible.

El  cost  del  servei  serà  cofinançat  per  la  Vicepresidència  i  Conselleria  d'Igualtat  i  Polítiques Inclusives,  per l'Ajuntament  de  Tavernes  i  per la  persona  beneficiària.  El finançament del programa d'atenció domiciliària "Menjar a casa" i "Major a casa"  per part dels usuaris serà del 34% del cost.

Els  usuaris  pagaran  el  34%  de  l'import  del  servei  facturat, directament a l'empresa adjudicatària del servei, a la qual facilitaran les dades bancàries mitjançant el model previst en l’ordenança municipal que regula aquests serveis. El pagament de l’import a satisfer per l’usuari es realitzarà a mes vençut i pels menjars efectivament servits.