L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimarts, 1 d’agost del 2023

Avui inicia els treballs el segon torn de persones desocupades contractades dins del programa del SEPE agrícola


 
Avui, 1 d'agost, inicia el treball el segon torn de 25 persones desocupades i contractades des de l'àrea de Foment Local, dirigida per Josep Llàcer de Compromís, per a realitzar tasques de neteja en les zones rurals. de Tavernes.  Els veïns i veïnes contractats desenvoluparan el programa denominat "Neteja de zones rurals: recreatives, camins, límit urbà i canal defensa" gràcies a la subvenció aconseguida del Ministeri, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).
 
Cal indicar que aquest segon torn inicia els treballs després d'haver finalitzat els treballs les persones contractades en el  primer torn. En total entre els dos torns, l'àrea de Foment Local de l'Ajuntament ha contractat 51 veïns (44 peons i 7 capatassos) cosa que ha suposat una inversió de 179.799 euros, gràcies a la subvenció del SEPE, a la qual cal unir l'aportació municipal superior als 13.500 euros per a compra de material, vestuari, revisió mèdica i quitança.
 
 
 
 
L'objectiu principal d'este programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

 
 
 

En conjunt, i al llarg d'aquests dos mesos cada brigada dins del seu treball durà a cap treballs d'adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà, per a garantir la conservació dels recursos naturals, especialment la vegetació i el paisatge en les zones humides del terme i zones rurals.