L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 10 d’agost del 2023

L'Ajuntament ha presentat el programa de Festes Patronals, un acte que ha estat envoltat d'una certa polèmica

 

L’Ajuntament de Tavernes ha donat a conèixer avui en roda de premsa la programació de les Festes Patronals del 2023.  La presentació a càrrec de la Regidoria de Festes que presideix el PSOE, no ha estat exempta de malestar perquè hi ha hagut regidors d’altres partits del govern que s’han assabentat per l'avís d'unes hores abans, mentre que el PP, el partit en l’oposició, segons la nostra informació, no en sabia res. 

 De fet hi ha hagut regidors de Compromís que no han acudit, i dels tres regidors d’aquesta formació només s’ha presentat a l’acte l’anterior regidora de Festes, Encar Mifsud, que havia estat la responsable dels actes de les Festes Patronals, en les quals ha treballat fins a la constitució del nou consistori, que va passar a ser responsabilitat del partit socialista. 

 

 

 

La programació, que podeu llegir en el quatre de dalt i trobar en les xarxes de l’Ajuntament, anuncia la presència i actuació de Camela per al dia 14 de setembre, en el Vergeret, amb l’entrada gratuïta, sense cost per als veïns i veïnes.  

 

Un tema sobre el qual ja han sorgit comentaris i alguns veïns/veïnes en les xarxes recorden que la proposta de l’alcaldia del passat plenari va aprovar la duplicació del pressupost inicial per a “Despeses de Festes”, previst en 140.000 euros en el pressupost del 2023,  i que ara ha passat a 290.000 euros.

 

Els comentaris han recordat que els diners d’eixe augment prové d’un conjunt d’obres i inversions que es van anul·lar en eixe ple, i que mentre no es duen a cap eixes obres, s’anuncia que l’entrada del que segurament siga el millor espectacle de festes, serà gratuïta.