L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimecres, 16 d’agost del 2023

L'Ajuntament ja ha formalitzat el contracte de redacció del nou CEIP SAnt Miquel, amb obres per valor de 4'5 milions

 
El regidor de Compromís, José Enrique Cuñat, com a regidor delegat de  Contractació de l’Ajuntament, assistit pel secretari general, César Herrero Pombo, que va donar fe, ja ha signat la formalització del contracte amb l'empresa-UTE "Tomás Llavador Arquitectos e Ingenieros SL -Sanna Arquitectura SLP", per a redactar el projecte de reforma i ampliació del CEIP Sant Miquel”, per 65.327'04 euros impostos inclosos. El període que es calcula per redactar el projecte és de 6 mesos.
 
Les obres estan valorades per un valor de 4'5 milions d'euros,  segons indica la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP), i un total de 21 empreses es van presentar al concurs públic iniciat i conclós en la passada legislatura per la regidoria d’Obres, que dirigia el regidor de Compromís, Josep Llàcer, que també ostenta eixa responsabilitat en la present legislatura.
 
  
 
 
 
Què contemplarà el projecte que ara es redacta?
 
 Entre altres coses, el projecte d'obres ha de tindre en compte:

- Adequació de la parcel·la per a la futures construccions,  estudi de seguretat, ampliacions, possibilitat de col·locar porxos en els edificis, i disposar accés directe des del pati a alguna zona de banys dels edificis.

- Despatxos de l’equip docent, espais específics per a l’orientadora, i espai per a mantindre reunions personalitzades.

- Aïllament acústic i, l'acústica de l’aula de música.

- S’estudiarà la implantació de barandats corredissos per a dotar a determinades aules de modularitat.
 
 
 
 
- Pista de jocs de la zona est del patí i possible zona zona verda d'hort escolar.

- Es dissenyarà un amfiteatre a l’aire lliure aprofitant les escales en la zona enjardinada.

S’ubicarà una zona per a l’aparcament de bicicletes i patinets en l’interior del recinte.

 - Potenciació de la il·luminació natural al corredor central, especialment en les zones inferiors.
 
  - Protecció solar en finestres de la planta baixa 
 
- La zona esportiva per a usos múltiples. Possibilitat de formar part de les instal·lacions  esportives de la barriada fora de l’horari escolar.

- S’estudiarà la possibilitat d’aprofitar la zona de pati i la possible entrada a este es pati de vehicles d'emergència així com el punt d’ubicació de  l’eixida d’emergència principal
 
Informació obtinguda de la PCSP