L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dilluns, 7 d’agost del 2023

Bon èxit del 10è festival de “Cançons a la mar”. Fotos i vídeos

 

 Ahir es va celebrar el tradicional festival de corals “Cançons a la mar” al parc del Llac, a la platja de la Goleta que en la seua desena edició va ser un èxit de públic i de bona música.

 

 

 Foren quatre corals participants, dues elles del poble:  Cor de l’Escola d’Adults Bolomor, Cor de la Rectoria de Rafòl d’Almúnia, de la Marina Alta, Cor AAACEMA de València i la Coral Polifònica Marinyén, les quals demostraren el seu bon treball i domini del cant.

Tot això amb un oratge que no ajudava gens ni mica ja que a banda del vent que no deixa de bufar durant tot el festival, uns núvols imponents i foscos amenaçaven en deixar algun ruixat. Però tot acabà bé i els espectadors pogueren gaudir de l’espectacle sense cap problema.
 
 


 
 

L’encontre musical s’inicià amb l’actuació del Cor de l’Escola d’Adults Bolomor, sota la direcció de Ximo Mifsud, que començà cantant una adaptació valldignenca de la clàssica havanera "El meu avi" que agradà molt. Continuà amb "Cuentame", de Formula V, "Paraules d’amor" de Joan Manuel Serrat i acabà amb la més famosa cançò d'Els Pets, "Bon dia". 
 
 


 
 
 
La Coral de la Rectoria del Ràfol d’Almúnia, sota la direcció de Jaime Morell, ens deleità amb diversos boleros i tangos (En mi viejo San Juan, La mentira, El último café) en el caldria destacar el ben conegut "Libertango" d’Astor Piazzolla
 
 
 
 
 
 
 
La coral AAACEMA de València, sota la direcció de José Ramón Peinado, va ser la que més patí la violencia del vent però que pogueren sortejar amb èxit. Cantarem "Ara ja ho crec", adaptació valenciana de The Monkeys, "El Abanico de Trayler", "Ni tu ni nadie", de Berlanga/Canut, "No dudaria" d’Antonio Flores  i la popular valenciana "La Manta al coll". 
 
 



 
 
Finalment la coral Polifònica Marinyén, sota la direcció de Fran Lledó, demostrà el seu bon fer amb  l’havanera "La reina del placer", els boleros "Piel canela" de Bobby Capo, i "Contigo en la distancia" de Portillo. Per acabar tornaren a cantar el seu èxit el godspell "Oh happy day" amb l’actuació espectacular de Marisol Grau.
 
L’acte acabà com sol ser habitual, amb totes les corals juntes per interpretar el cant comú “La Barraca d’Antoni Chover”.
 
 

 
 

Finalment el president de la coral Polifònica Marinyén Francesc Boscà juntament amb les autoritats locals donaren un recordatori a cadascuna de les corals que ens han visitat en aquesta participació d’enguany.