L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 31 d’agost del 2023

ACTUALITZADA: La Regidoria d'Esports finalitza els cursets de natació per a xiquets i xiquetes (REPORTATGE FOTOGRÀFIC)



El tercer curset de natació per a xiquets i xiquetes ja ha finalitat amb l'acte protocol·lari de lliurament de diplomes i medalles commemoratives als participants. Els tres cursets, que s'han desenvolupat al llarg de l'estiu, han estat organitzats per la Regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer.

 



 

Els xiquets i xiquetes que hi han participat han efectuat diverses proves i han rebut els aplaudiments dels familiars i nombrós públic assistent.

L'acte de lliurament de medalles i diplomes ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Josep Llàcer, el coordinador Paco Cuñat, el tècnic Enrique Gascón i la supervisora Merxe Carbonell.

Malgrat la finalització de les activitats esportives, cal recordar que la piscina continuarà oberta al públic per al  bany fins el pròxim 10 de setembre.

Remés

REPORTATGE FOTOGRÀFIC DELS PARTICIPATS I LLIURAMENT DE DIPLOMES I MEDALLES