L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

divendres, 11 d’agost del 2023

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS: La cantant de fado Beatriz Felício i Vibrant Duo actuen el divendres, dia 11, al llac de la Goleta

 

El festival Sete Sois Sete Luas presenta divendres, 11 d’agost, en el parc del Llac de la Goleta i a partir de les 22:30 hores, l'actuació de la cantant de fado Beatriz Felício i Vibrant Duo,  grup format per Aida Alonso Mateu i Fran Mifsud Vercher, guitarrista de Tavernes.

Beatriz Felicio, nascuda a Lisboa, és considerada com un talent en el panorama del fado amb un ampli repertori. És coneguda per haver participat en diversos concursos i programes de televisió a Portugal, així com en el Concurs Nacional de Fado.

Empezo a cantar als 7 anys i a les cases de fado, a les quals un any després va començar a assistir, va rebre l'ensenyament de fado dels seus majors i va triar als seus grans referents: Amália Rodrigues, Fernanda Maria, Teresa Tarouca, Lucília do Carmo, Ana Moura i Carminho. Va participar en alguns programes de televisió com “Uma Canção Per a Tu” en 2011, “Gran Prix de Fado” i “The Voice Portugal” en 2015, i en 2017 en el “Festival dona Canção”.

Canta amb la frescor d'una veu jove i, amb un peu en la tradició, crea una identitat única que és només seua! En ella s'arrela i encarna el futur pròxim del gran fado.

 Podeu escoltar-la a "Fado Amora"  https://www.youtube.com/watch?v=HOIRAKT304I