L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimecres, 2 d’agost del 2023

Josep Llàcer ha expressat la seua satisfacció en vore com l'Skatepark de la platja que va promoure ja està completament acabat


El dimecres, dia 2 d'agost, ha estat un dia de molta satisfacció per al regidor de Compromís, Josep Llàcer,  que ha vist com el treball del Skatepark iniciat a principis del 2022 ha arribat a la seua fi, i amb gran èxit.

Satisfacció  i content del regidor, però més encara dels afeccionats vallers i valleres, a més d'estiuejants de la platja, que s'han acostat al Skatepark per assistir a la inauguració oficial de les millores promogudes en aquesta instal·lació esportiva per la Regidoria d'Obres i que han estat dutes en col·laboració amb el Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V", que depén de l'àrea de Foment, que és responsabilitat també de Josep Llàcer. 

 




Josep Llàcer manifestava en l'acte que "ha estat un gran treball de l'alumnat del Taller d'Ocupació, que han recondicionat i millorat la instal·lació que la Demarcació de Costes de la Generalitat ens va construir el 2022. No cal ni dir que el treball d'enjardinament, a mes de totes les millores en les construccions del perimetral del Skatepark han aconseguit una instal·lació modèlica, que posem a l'abast de tots els esportistes vallers. A més, el treball té un valor afegit ens demostrar-nos que es poden reciclar materials que estaven apartats, inservibles i se'ls dóna una segona vida que es posa als servei i gaudi de tots la ciutadania vallera. El nostre reconeixement a la tasca del Taller d'Ocupació" .

 

 

 

 

I prova d'aquest sentit del reciclatge i  nou ús el trobem amb la nova vida que se li ha donat a molts elements usats en la millora, on destaca la planxa retirada en acer corten, obra de l'artista local  Jesús Martín "Chule", moldejada per formar ones que simulen el moviment d’un patí de skate volant sobre la pista, que s'ha convertit en una estàtua al·lusiva a la zona esportiva que avui s'ha reinaugurat completament renovada.

Josep Llacer ens recordava en l'acte que van ser mesos de gestions amb la Direcció de Costes de la Generalitat fins aconseguir que aquest organisme construira el Skatapark, amb els seus propis fons, amb la qual cosa no va costar un euro a Tavernes. "Les gestions inclús no foren ben vistes per l'oposició, cas del PP, que va criticar en un ple aquesta obra amb l'excusa que no l'havíem consensuat, quan l'execució no era cosa nostra, sinó de Costes de la Generalitat, i després de les gestions que vam realitzar només quedava més que acceptar o renunciar, com vaig explicar en el  ple" .

 


 

En la vesprada d'ahir pogueren observar diverses evolucions de patinadors en la instal·lació i inclús ha sorgit la idea de crear un club d'skate, aprofitant que tant al poble com a la platja hi ha instal·lacions d'aquest esports, ambdues creades i executades per Compromís en la passada legislatura.