L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dimarts, 8 de maig del 2018

Creactivity, de l'Obra Social La Caixa, visita Tavernes fins el pròxim dia 11



L'Obra Social "La Caixa", en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes i a través del seu programa EduCaixa ofereix a la comunitat educativa vallera un conjunt de recursos, activitats i programes educatius dirigits a l'alumnat i professorat d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, amb la finalitat de promoure el desenvolupament competencial dels més joves.

El nou projecte Itinerant anomenat Creactivity està dirigit principalment a escolars i famílies i proposa una nova forma d'aprendre alineada amb les disciplines científic-tecnològiques i artístiques.

Creactivity ofereix un nou context innovador d'aprenentatge que consisteix a dissenyar i desenvolupar solucions originals per a problemes senzills, utilitzant diversos recursos: materials quotidians, eines de baixa i alta tecnologia, etc., en sessions gratuïtes de 90 minuts. Dins de l'espai Creactivity els escolars aplicaran el seu enginy, destresa i creativitat i col·laboraran per a construir el seu projecte.



El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col·lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

El programa es desenvolupa dins la unitat mòbil (autobús} totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, facilitant tant el seu accés com la seua participació al llarg de l'activitat. En resum, és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els xiquets i xiquetes a partir de 7 anys puguen practicar l'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

La unitat mòbil estarà a la nostra ciutat fins el pròxim dia 11 en horari de 08:00h-20.00h.