L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 1 de juliol de 2017

L'Associació de Cuidadors de Dependents (ACUDE) celebra la fi del curs 2016-17L'Associació de Cuidadors de Dependents (ACUDE) ha celebrat el fi de curs 2016-17 amb el lliurament de diplomes a les persones majors, que van fer un ballet al ritme de "Despacito" de Luis Fonsi.


L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, i diversos regidors del consistori. Noe Alberola en nom de l'Ajuntament va agrair a ACUDE la tasca que realitza l'associació. Com a cloenda del simpàtic acte, es va celebrar un berenar amb orxata i fartons.