L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dijous, 6 de juliol de 2017

L’Ajuntament rebrà demà els xiquets sahrauís que passaran l’estiu a la Safor

 
L’Ajuntament de Tavernes rebrà demà dia 7 de juliol, en el saló de plens, els xiquets sahrauís que han arribat a la Safor amb el programa Vacances en Pau que du a terme l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí.

La benvinguda en l’ajuntament serà a les 9:30 hores i després faran un esmorzar. A més, el consistori ha organitzat un visita teatralitzada al monestir de Santa Maria de la Valldigna i un dinar en la torre de guaita de Tavernes.
 
Enguany han arribat 24 xiquets a la comarca i 6 a la Valldigna, dos xiquets més que l’any passat, i estaran els mesos de juliol i agost amb les famílies acollidores.