L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 18 de juliol del 2017

Les casetes ja hi són. El divendres 21 comença la XXIIIa Fira de Sant Jaume amb nous atractius


La Fira de Sant Jaume està ací, al girar el cantó, i bona prova són que avui s'han instal·lat en el passeig de l'Avinguda de la Marina les casetes dels expositors. Una fira que organitza l'Ajuntament des de fa més de dues dècades i que enguany gaudirà d'un autèntic "rentat de cara" en canviar totalment el format i incloure un conjunt d'activitats per tal de fer-la més atractiva als turistes i estiuejants i que servesca per a potenciar la platja vallera.
 
 



L'Ajuntament ha inclós dins de la programació de la fira activitats d'oci i culturals entre les quals cal esmentar desfilades de moros i cristians, muixeranga, batucades, dolçaina i tabalet, dansades, actuacions i desfilades d’indumentària valenciana, entre altres activitats. Els espectacles tindran lloc en el mateix passeig de l'Avinguda de la platja, entre la zona de vianants compresa des de l'acabament de les zones de les casetes fins el final de l'avinguda. Oportunament, i dia a dia, anirem oferint els horaris dels espectacles i actuacions previstes.
 
Aquests espectacles es combinen amb la mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks (caravanes de tapes) i una zona chillout. A més, hi haurà espais d’oci per als xiquets amb tallers didàctics i castells unflables.
 
 




Entre altres iniciatives, hi ha anunciada una visita guiada i teatralitzada nocturna a la torre de guaita, i una mascletada nocturna. Tot amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment. 
 
Una renovada fira obrirà les portes el pròxim divendres, dia 21 i romandrà oberta fins al dimarts 25 juliol en l'avinguda de la Marina de la platja.