L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dissabte, 1 de juliol de 2017

Dilluns comencen les tasques de prevenció d'incendis del Grup Muntanya Valldigna


El dilluns, dia 3 de juliol comença el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna en els termes municipals de Benifairó i Tavernes. 

Les principals tasques del voluntariat és la vigilància i control de paratges naturals i camps, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

De totes les incidències detectades anirà informant-se als ajuntaments corresponents, donat informació tots els dies a les brigades forestals i al observatori instal·lat al Mondúver, així com es comunicaran les incidències que pugen  hi haver al  medi natural de cadascun dels termes municipals.

La Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna veu molt positiu la tasca que s'està realitzant per tal d'evitar qualsevol incendi a la Valldigna. Cal agrair als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i us animem a que us inscriviu com a voluntari en el Grup Muntanya Valldigna. Informació al telèfon  685633185.