L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 4 de juliol de 2017

L’Ajuntament prepara el Clot de la Font per celebrar el porrat del Dia de la Sang


La brigada municipal de l’Ajuntament  està duent a terme faenes de neteja del paratge natural del Clot de la Font. Entre les tasques que hi han realitzat ha estat buidar la bassa per tal de retirar les canyes i la brutícia. A més, hi ha previst pintar les parets.

Tot amb l’objectiu de poder sanejar l’aigua i mantenir l’entorn net. Així, l’Ajuntament de Tavernes prepara el paratge natural per al dimecres dia 12 de juliol, quan s'hi celebrarà el porrat del Dia de la Sang, una celebració que atrau a visitants de tota la Valldigna i molts turistes i on, com és habitual els darrers anys, hi ha la primera actuació del Festival Sete Sois Sete Luas: Flamencianes de Josep Aparicio, Apa.
.