L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de juliol del 2017

PLENARI JULIOL 2017: Festes locals del 2018




El consistori, a proposta de la regidora de Festes Encar Mifsud va aprovar els dies de festa locals per al 2018, decisió que serà definitiva quan compte amb l’aprovació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La proposta de què els dos dies de festa local per al 2018 siguen el 9 d’abril (Sant Vicent Ferrer) i el dia 14 de setembre (divendres de festes del poble) va ser aprovada només amb el recolzament de Compromís, PSOE i EU (foto superior).