L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 1 de juliol del 2017

Una noticia bona i molt esperada: La Diputació licita el projecte de l'entrada nord de la platja



Molt, però que molt  important per a Tavernes i la platja de la Goleta és la noticia que hem vist avui publicada al BOP: la Diputació de València ha adjudicat el contracte de “Serveis per a la redacció del projecte de construcció: Remodelació de la intersecció del Camí de La Ratlla amb la carretera CV-605, en els termes municipals de Cullera i Tavernes”.

La redacció del projecte es va formalitzar el passat dia 19 i s’ha adjudicat a l’empresa “CPS Ingenieros Obra Civil y Medio Ambiente, SL” amb un import total de 30.666,45 euros i un període de redacció de quatre mesos. Això vol dir que Tavernes podria conèixer el projecte definitiu de la rotonda que es construirà en aquest punt abans que acabe el 2017.

La noticia la podem considerar tot un èxit del govern de Compromís,  i més quan ens hem passat molts anys esperant que els anteriors governs populars  de Tavernes i de la Diputació s’implicaren, cosa que no feren a pesar de ser una necessitat des del moment que es va executar la urbanització de la platja de la Goleta. I d’això ja ha plogut molt.


Moltes gestions de l’alcalde sense atendre pel govern de l'anterior Diputació

Una de les tasques prioritàries que va mamprendre el govern de Compromís quan va accedir al govern de Tavernes en el 2011 va ser buscar la solució a aquesta intersecció d’entrada nord a las platja. Amb  eixe objectiu l’alcalde Jordi Joan va mantindre diverses reunions amb els responsables de l’Àrea de Carreteres de la Diputació, governada aleshores pel PP en majoria absoluta, però les demandes caigueren sempre en sac foradat.

L’alcalde, en nom de Tavernes, demanava als responsables una solució al greu problema que presenta l’entrada nord a la platja, mal senyalitzada i amb escassa visibilitat i males condicions per al gran trànsit de vehicles d’entrada i eixida, sobre tot en època estival.

Les demandes mai foren ateses per l’anterior govern de la Diputació, i s’ha de dir que tampoc va tindre cap recolzament del seu grup municipal a Tavernes, tot i que comptava la passada legislatura amb un assessor de presidència de la Diputació.
 
L'alcalde i el regidor Llácer amb l'actual diputat de Carreteres Pablo Seguí

El nou govern en la Diputació s’implica en la solució 

El canvi de govern a la Diputació ha servit per desbloquejar la situació i les reunions del propi alcalde, Jordi Joan, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, amb el diputat provincial de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, serviren per implicar a l’entitat provincial en la solució definitiva a l’accés nord a la platja de la Goleta.

L'alcalde amb el president de la Diputació
Després d’aquestes reunions,  Jordi Joan es va reunir amb el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, per explicar-li la problemàtica de l’entrada i aconseguir la seua implicació, cosa que es reflectia quan al poc de temps es publicava la licitació del projecte, i ara s’ha arribat a adjudicat la seua redacció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonisima noticia

Anònim ha dit...

Molt bé! Així es fan les coses! Boníssima notícia!