L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

divendres, 7 de juliol de 2017

L'Ajuntament millora la seguretat en el Clot de la Font


L'Ajuntament ha procedit a instal·lar una tanca de fusta en el Clot de la Font per tal d'evitar una possible caiguda de persones des de la part superior de la font.

Com tots sabem, hi ha diferencia d'un parell de metres entre el camí que envolta el Clot de la Font per la seua part superior i la zona on sol seure els visitants per a berenar o passar el dia, i això implica  perill de caigudes en cas d'algun despiste o mala passa.

Dins de les millores que execute aquests dies l'Ajuntament, a més de la pintura, neteja i altres en el paratge, s'ha instal·lat aquesta tanca de fusta, totalment d'acord amb el paratge natural.