L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

divendres, 7 de juliol de 2017

L'Ajuntament rep i dóna la benvinguda als xiquets sahrauís


L’Ajuntament de Tavernes ha rebut aquest matí, en el saló de plens, els 16 xiquets sahrauís que han arribat a la comarca de la Safor amb el programa Vacances en Pau que du a terme l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS).

L’alcalde, Jordi Joan, i regidors de la corporació municipal els han donat la benvinguda en el saló de plens de l’ajuntament.


Jordi Joan ha manifestat “una gran alegria per poder demostrar de nou que Tavernes és un municipi solidari i que sempre estem al costat de la gent que ho necessita. En eixe sentit, és molt d’agrair el treball que fan les famílies acollidores per donar un horitzó de vida digna als xiquets sahrauís que visiten la nostra terra durant aquests  dos mesos. Com sempre, l’Ajuntament atén a les necessitats dels col·lectius més vulnerables, estem al costat de l’Associació ACAPS i al costat de les famílies i els xiquets”.
 
El president d’ACAPS, Salvador Pallarés, ha explicat que fa dos dies que han arribat els xiquets i estan acostumant-se a les famílies. “Volem agrair eixa solidaritat, eixa ajuda i col·laboració que rebem de l’Ajuntament i que vam rebre l’any passat, que és per a nosaltres una injecció important per a continuar fent el nostre treball”.

La Regidoria de Serveis Socials ha preparat per a hui diverses activitats com una visita teatralitzada al monestir de Santa Maria de la Valldigna i un dinar en la torre de guaita de Tavernes.