L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de gener del 2017

Tavernes celebra Sant Antoni del Porquet aquest cap de setmana

 La Comissió de Festes Sant Antoni Abat i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes, han organitzat diverses activitats per a celebrar la festivitat de Sant Antoni durant els dies 14 i 15 de gener.

Dissabte, 14 de gener, hi ha programada una exhibició de cavalls en la zona de darrere de col·legi Alfàndec, a partir de les 17 hores. Seguidament, hi haurà una cercavila en honor a Sant Antoni amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. Més tard, a les 20:00 hores, es realitzarà la tradicional cremada del pi al passeig del País Valencià, on també hi haurà sopar de torrada.

Finalment, diumenge, 15 de gener, es celebrarà la missa en honor a Sant Antoni, a les 11 hores. En acabar, està programada una cercavila amb cavalls acompanyant el sant, des de l’Ajuntament fins al passeig Colon, on tindrà lloc una dansada amb el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la benedicció dels animals.