L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de gener del 2017

L’Ajuntament revisa l'estat dels arbres i talla els problemàtics



L’Ajuntament està procedint a revisar tots els arbres de la ciutat i comprovar quins són els que presenten problemes, bé per deformació, bé per afecció de plagues o altres causes, després dels tres temporals seguits que hem patit i que ha provocat la caiguda de molts exemplars.


La brigada municipal ahir dilluns,  només ha remés un poc el mal oratge que ens ha afectat al llarg de molts dies, ha procedit a tallar les primeres palmeres que durant la ventada d’aquests dies oscil·laven de manera perillosa i amb possibilitat de trencar-se i produir danys.

És el cas d’una de les palmeres de l’Avinguda de la Valldigna a la qual hem fotografiat en la tasca de tallar-la,  i teniu també una fotografia de fa uns dies en ple temporal.

La palmera durant el temporal
 Precisament aquestes actuacions van sorgir també en el plenari, remarcant la regidora Llum Sansaloni, de Compromís, que l’Ajuntament és conscient del problema existent, i que sobre tot afecta a moltes palmeres, que s’està efectuant un estudi per una empresa sobre les necessitats d’arbres a Tavernes i que això serà la base d’un pla general per reposar-los en aquells punts on l’Ajuntament s’ha vist obligat a tallar-los.