L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 27 de gener del 2017

S'inicien les tasques del taller "Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes"


El taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna” ha iniciar les seues tasques després d'haver contractat 13 persones durant un any per a dur a cap les tasques del taller. 

El taller durant aquest any actuarà en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, han visitat els alumnes i l’equip directiu en aquest inici per a interessar-se de les tasques que estan realitzant en l’antiga escola infantil Víctor Calatayud.

L'alcalde ha comentat l'esforç que fa l’Ajuntament invertint en els tallers per fomentar l’ocupació a Tavernes: “Hem de tindre en compte la importància de la formació que reben els alumnes, ja que s’aconsegueix que més del  50 per cent s’inserisquen en el mercat laboral”.

La visita a servit també per comprovar les millores que l'Ajuntament va fer en el centre per tal de poder homologar-lo com a aules del taller d'ocupació. Amb aquest objectiu, i tal com ací vam publicar, l'Ajuntament ha dut a cap un projecte d'ampliació d'una de les aules i ha adaptat els banys i l’itinerari a la normativa d’accessibilitat.