L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de gener del 2017

ACTUALITZADA: La cova del Bolomor repréndrà les visites guiades diumenge dia 29 a les 10 hores

foto de València Turisme.

 El jaciment arqueològic de Tavernes obri de nou les seues portes aquest mes de gener per a rebre visites guiades, organitzades per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor i el Museu de Prehistòria de la diputació de València.

L'objectiu és donar a conèixer el seu valor històric, cosa que s'aconsegueix a través dels tallers didàctics de talla lítica amb sílex i de foc prehistòric per fricció, i es completa amb la visita guiada al jaciment amb explicacions sobre la formació, l'evolució geològica i històrica de la cova i la vida dels neandertals que l'habitaren..

La programació de les visites comença el diumenge 29 de gener i es reprendrà el 19 de febrer. Els interessats a participar en l'activitat hauran d’inscriure’s en la web visitas@bolomor.com o telefonant a l’Oficina de Turisme de la Platja 962 885 264. 

Nota: Inicialment l'activitat havia de ser el diumenge 22, però per l'oratge es trasllada al 29