L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de gener del 2017

El temporal de pluja i vent començarà a amainar demà diumenge.


Seguim amb el temporal de pluja i vent. La situació segons totes les previsions continuarà al llarg del dia d'avui, amb la qual cosa cal extremar les precaucions. Les previsions que hem consultat indiquen que l'oratge que patim s'allargarà fins demà diumenge, i serà a partir de la vesprada quan comence a millorar sense abandonar-nos del tot. Les temperatures es mantindran sense canvis.

Mentrestant a la Valldigna continuem arreplegant aigua. Com diu la cançó, al nostre país la pluja no sap ploure, i tenim acumulats en els mesos de desembre i aquest gener molta més pluja que en tot l'any. Almenys  la sequera i els problemes que començàvem a tindre derivats d'eixa falta d'aigua se solucionaran en una temporada.


Segons AVAMET, les pluges arreplegat avui són les següents: a Barx 48 litres, a Benifairó 36 i a Tavernes als Sequers 22, dins del poble 36 i a la platja 21. Aquestes quantitat són les arreplegades fins les 12 del matí, però aniran incrementant-se al llarg del dia donada la situació que tenim.

La situació quan a rius i barrancs és de normalitat i no hi ha incidències. La mar continua molt marejada, amb ones molt elevades, i caldrà esperar que calme per veure quin ha estat l'efecte sobre les nostre platges, sobre tot a la Goleta.

Les fotografies  del Clot de la Font són d'avui.