L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 24 de gener del 2017

Avui es coneixerà qui gestionarà la programació matinal de Valldigna Ràdio


Avui s'obrin els sobres de les ofertes econòmiques presentades pels aspirants a gestionar la programació matinal de Valldigna Ràdio, la primera emissora pública de Tavernes i que dependrà de l'Ajuntament.

Dimecres passat es van obrir els sobres de les declaracions responsables dels aspirants estant totes conformes amb les bases. 

El plec de condicions determina les puntuacions per a aconseguir la concessió durant el període d'un any, i un dels criteris de puntuació, i la que major es valora amb 51 punts, és la baixa respecte als 20.013 euros que serà el màximo a abonar per l'Ajuntament a l'empresa que obtinga la gestió d'un any.

També figura en el plec de condicions l'obligació que “almenys, un dels membres de l'equip haurà de comptar amb la titulació acadèmica suficient per a l'exercici de la professió de periodista”.  

Eixa condició, pensem nosaltres, reconeix un fet  evident i  obri el ventall de més possibilitats: avui en dia  el periodisme a més d'exercir-se des de la vessant de la redacció de notícies escrites, també presenta altres facetes diverses en la comunicació,  sobretot les relacionades amb la imatge i so, gràcies precisament al gran desenvolupament de ràdios i televisions. Açò ha donat lloc a titulacions com a llicenciatures i graus universitaris en imatge i so, o comunicació,  que faciliten també la professió.

També s'haurà de valorar l'ajuda tècnica oferida a les associacions que vulguen participar en la programació vespertina de la ràdio, que serà d'un mínim de sis hores diàries, de dilluns a divendres, entre les 7 i les 22 hores.